Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter
Till helgen är det dags för Retcon, en mässa för fans till leksakssuccén Transformers, och i samband med det ger Ades Media ut seriealbumet Transformers: Wreckers sista strid på svenska i begränsad upplaga med hårdpärm. Upphovsmännen kommer helgen 1–2 juni att signera albumet på Rum för serier och Retcon.

wreckers sista strid omslagTransformers är en seglivad leksaksfranschise om onda robotars kamp mot goda dito som blivit såväl film som serie. Wreckers sista strid av Nick Roche och James Roberts är ett av de mest uppmärksammade serieäventyren på senare år.

I samband med albumsläppet kommer upphovsmännen också till Sverige för signering. Den 1 juni kl. 18–20 signerar tecknaren Nick Roche på Rum för serier i Malmö. Den 2 juni är både Nick Roche och James Roberts gäster på Retcon i Helsingborg.

Smakprov hittar du här.