Generic filters
Exact matches only

Princess Vivian

Fanzin

Av: Johanna Larsson Pinedo
Omfång: 12 sidor
Format: A4
Pris: 40 kr
Hemsida: johannalarssonpinedo.com
Kontakt: larssonpinedo@gmail.com

Johanna Larsson Pinedo tycks producera serier/fanzin på löpande band, med allt mer imponerande resultat. I hennes senaste alster “Princess Vivian” faller i princip alla bitarna på plats: den säreget stiliserade realismen, den 80-talsdoftande färgsättningen, det lågmält humoristiska berättandet med sina vassa personporträtt.pirincessvivian_utdrag

I serien möter vi Vivian och hennes “tjötiga” pojkvän, som inte gör tvåsamheten alltför lätt för henne. Dialogen och den fysiska kommunikationen mellan dessa två är i vassaste laget, i en längre berättelse hade med fördel gått att ta ut svängarna ännu mer. Bara att hoppas att det hela får fortsättning – vare sig det blir i form av Princess Vivians fortsatta äventyr, eller andra berättelser med lika delikata relationsbetraktelser och hängiven 80-talsesetetik.

Henri Gylander