Generic filters
Exact matches only

Gnom

Fanzin

Av: Mons Bergman
Omfång: 20 sidor
Format: A5
Pris: Uppgift saknas
Twitter: @monsyboy
Kontakt: berg@woundcloud.se

Gnom_1Gnom är en humoristisk och charmig berättelse om Dagny som går vilse i skogen efter byfesten. Där stöter hon på en gnom som bjuder på mat, men därefter får hon kämpa för sitt liv mot gnomernas kung! Om jag fick välja skulle jag beskriva det som en vardagsrealistisk äventyrsserie, med inslag av övernaturlighet.

Hela serien är tuschlaverad i en blå ton och har en cartoony stil, möjligen med inspiration från franskt-belgiska serier och manga. Det är väldigt snyggt, med talande kroppsspråk, livliga fightscener och ett bra flöde i det visuella berättandet. Fanzinet har en mycket bra sidlayout som får en att vända blad snabbt för att fortsätta läsa. För att inte tala om alla snygga träd, bakgrunder och, ja, gnomer!

Jag ser fram emot fler roliga och intressanta äventyr från Mons Bergman.

Anette Bengtsson