Generic filters
Exact matches only

Till Siv. Hoppas du har det bra. Från Hanna.

Fanzin

Av: Hanna Tordai
Omfång: 4 sidor
Format: A5
Pris: Uppgift saknas
Kontakt: hanna.tordai@live.se
Instagram: @hannatordai

Siv och Hanna möttes i samband med den sistnämndes tidigare jobb på ett ålderdomshem, och utvecklade trots Sivs demens en fin vänskap. Denna korta serie (som egentligen hade fått plats på två av fanzinets fyra sidor) är en hyllining till vänskapen ifråga. Till_Siv_inlaga

I sina skissaktiga bilder skildrar Hanna Tordai sin ålderstyngda, ambivalenta vän ganska levande och med värme – i kontrast till den kyla som hennes före detta chef och kollegor uppvisar i sitt förhållningssätt till henne. Det är stoff som säkerligen hade räckt till en längre berättelse och en närmare porträtt på Siv (som egentligen heter något annat), och de inte sällan problematiska mänskliga möten inom vården i allmänhet.

Henri Gylander