Generic filters
Exact matches only

Fakta

Maybe Tomorrow Maybe Tomorrow
Av: Katarina Wallin
Omfång: 12 sidor
Format: A5
Färg/svartvitt: Färg
Utgivningsår: 2018
Utgivningsland: Sverige
Klassifikation: Berättelser
Kontakt: Kontakt: katarinawallin94@gmail.com
Webbsida: Uppgift saknas

Maybe Tomorrow

Fanzin

Maybe Tomorrow är en kort serie utan karaktärer. I alla fall i bild. Man får följa de två karaktärerna det handlar om genom de olika miljöerna de rör sig igenom medan de skriver till varandra genom sina mobiler. Den ena är på väg med buss för att hälsa på den andra. Men hen drabbas av ångest och rädsla på vägen och kan inte ta sig ända fram, fast de så gärna ville …

Serien är tecknad i en klara linjen-stil och har en tydlig och vacker färgpalett i mörka pasteller i nyanser av lila, rosa, gult och blått. Det är ett intressant och effektfullt sätt att berätta. De till en början stämningsfulla bilderna gör kontrasten ännu större när allt faller ihop mot slutet. Omgivningen börjar vackla, böja sig och krossas. Men det är okej. För vännen förstår och de får testa igen en annan dag. Kanske imorgon?

© Katarina Wallin