Generic filters
Exact matches only

Fakta

The Enchanted Broccoli Forest The Enchanted Broccoli Forest
Av: Jonatan Rosén
Omfång: 7 sidor, färg
Format: B5
Språk: Engelska
Utgivningsland: Sverige
Klassifikation: Uppgift saknas
Kontakt: Kontakt: jrbrev@gmail.com
Hemsida: www.jonatanrosen.com

The Enchanted Broccoli Forest

Fanzin

The Enchanted Broccoli Forest är en kort, färgglad men mörk serie med antropomorfa djur och en skog av förtrollad blomkål. Alla i skogen börjar på något vis att tänka på blomkål, vartefter den manifesterar sig från tanke till verklighet. Till och med de som inte aktivt tänker på det får blomkål att dyka upp från till synes ingenstans.

Serien är skriven på engelska och har teckningar i alternativ stil med enkla linjer och mycket detaljer. Layouten är snyggt gjord och det är intressant att försöka hitta meningen i bilderna. Det känns dock svårt att greppa meningen och budskapet som vill fram, och jag måste läsa igenom serien ett par gånger innan jag börjar få något hum om vad Rosén försöker förmedla.

enchanted_broccoli_forest_utdrag