Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Så här såg det ut när Seriefrämjandet Stockholm höll i en secondhand-börs för serier på Uppsala Comix. Foto: David Haglund.
  • Nyheter
Helgen 30–31 mars är det åter dags för seriemässan Uppsala Comix med både svenska och internationella gäster. Seriefrämjandet Stockholm medverkar och säljer dina begagnade serier mot provision! Dessutom ordnar vi frågesport med seriepriser!

Mässan kommer att bjuda på bokbord från förlag, seriebutiker, föreningar samt lokala och internationella serieskapare. Dessutom workshops med serietema.

Seriefrämjandet medverkar på flera sätt. David Haglund presenterar scenprogrammet på söndagen och bjuder på unika förhandsvisningar av kommande serieutgivning med förlag och serieskapare. Kl. 16.15–17.00 på söndagen anordnar Seriefrämjandet en frågesport med seriepriser, inklusive biljetter till nya Hellboy-filmen! Vi säljer även unika arkivex från Serieaffären.

På söndagen driver Seriefrämjandet även en begagnatmarknad för serier mellan kl. 10 och 18. Har du också gamla serietidningar eller album du vill sälja? Seriefrämjandet åtar sig att sälja dina tidningar mot en liten provision (10 % eller minst 3 kr). Prata med Seriezonen (tel. 018-134320) om du har tidningar du vill lämna in till försäljning, eller lämna in hos SeF direkt på mässan, helst så tidigt på morgonen som möjligt. Vi tar ingen avgift om vi inte säljer din tidning! Tidningar och pengar MÅSTE hämtas ut hos SeF innan mässan stänger kl. 18, om inget annat har gjorts upp i förväg betraktas de som en donation till föreningen. Har du många serier uppskattar vi om du gör en lista på dem innan med de priser du vill ta; de får gärna också ligga i plastficka. Tips: prisvärda paket om flera tidningar/album kan vara lättare att sälja än enstaka dyrt samlarobjekt.

Biljetter kan förköpas till priset 100 kr på Seriezonen i Uppsala. Biljett vid dörren kostar 100 kr (barn under 12 gratis i målsmans sällskap).
Hemsida: http://uppsalacomix.se/
Facebook: http://www.facebook.com/uppsalacomix

Poster för Uppsala Comix 2019 av Li Österberg.

Poster för Uppsala Comix 2019 av Li Österberg.