Generic filters
Exact matches only

Fakta

Livet är en kattleksak – en samling serier Livet är en kattleksak – en samling serier
Av: Cajsa Nordlund
Omfång: 32 sidor
Format: A5
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
Klassifikation: Uppgift saknas
Kontakt: Instagram: @tossaniska
Hemsida: www.tossaniska.com

Livet är en kattleksak – en samling serier

Fanzin

Ännu en proffsigt utformad trycksak i färg av Cajsa Nordlund. Enligt fanzinets baksida är det en samling humoristiska enrutingar och korta serier från 2017 och 2018. Tidigare har jag både läst och recenserat fanzinen Lite mycket begärt och Djävulens gitarr och även i Livet är en kattleksak finns lika pricksäkra och roliga serier som tidigare.

Nordlund tar upp problem och pekar ut roliga funderingar om vardagen. Det undras till exempel varför man inte får deja vu varje gång man borstar tänderna? Med en sarkastisk humor tacklas även ämnen som Försäkringskassan, döden och psykisk ohälsa. Och katter så klart!