Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Nordsken promobild.
  • Nyheter
I helgen (30 maj till 1 juni) går spelmässan Nordsken av stapeln i Skellefteå. Som vanligt finns tecknade serier med på programmet, och i år har man lyckats bjuda in Marvels chefredaktör C.B. Cebulski!

För åttonde året i rad arrangeras Nordsken, en spelmässa som även lyfter andra kreativa och kulturella aktiviteter som exempelvis tecknade serier och film. Som vanligt bjuds det på Artist Alley (bord med svenska tecknare), signeringar och föreläsningar.

I år har man lyckats bjuda in C.B. Cebulski, Marvels chefredaktör som faktiskt har svenskt påbrå. Han deltar i en portfolio review samt i ett scensamtal om bland annat Conan med Fredrik Malmberg, som representerar företaget som äger rättigheterna till figuren, som nyligen återvänt till nyss nämnda förlag.

Extern länk: