Generic filters
Exact matches only

Fakta

Alien poetics vol. 1 Alien poetics vol. 1
Av: Alma Lefverström
Omfång: 12 sidor
Format: A5
Språk: Engelska
Utgivningsland: Sverige
Klassifikation: Avantgarde
Kontakt: Instagram: @alma_alien

Alien poetics vol. 1

Fanzin

Alien poetics är en svartvit serie i enkel stil med mycket svärta och klara och tydliga bilder. Vi får läsa om en alien med spetsiga öron och randiga kläder som filosoferar lite om hur det är att vara människa och bo på jorden.

Jag tror att sidorna är menade att läsas som enrutingar – men då alla utspelar sig i samma tomma lägenhet är det lätt att försöka läsa dem efter varandra, som att de hör ihop. Kanske gör de det, kanske inte. Jag skulle vilja se lite mer tankar, eller ett ordentligt sammanhang, om vad som försegår. Kanske får vi det i volym 2.