Generic filters
Exact matches only

Fakta

The Shore The Shore
Av: Katarina Wallin
Omfång: 28 sidor
Format: A5
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
Klassifikation: Avantgarde
Kontakt: Instagram: @k.walllin_art

The Shore

Fanzin

© Katarina Wallin

På baksidan av fanzinet står att den här 24-timmarsserien är gjord på tolv timmar med Procreate på en Ipad Pro. Det är ju väldigt imponerande, och påminner om texthäftena till mina gamla CD-skivor där trummisarna alltid var extremt noga med att skriva ut märkena på de stockar och cymbaler de använde.

Katarina Wallin verkar gå på Serieskolan i Malmö, så för henne är väl det här fanzinet en övningsuppgift bland andra. För oss läsare visar det hur bra Wallin redan är på poetiskt bildberättande och tjusig färghantering; en trevlig bagatell att tillbringa några minuter tillsammans med.

Ursprungligen publicerad i Bild & Bubbla nr 223 (2/2020). Texten återges med skribentens tillåtelse.