Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Figurgalleri i Åshöjdens BK.
  • Nyheter
Mikael Tegebjer har gett sig på egenutgivning igen genom att starta en Kickstarter-kampanj för fotbollsserien Åshöjdens BK.

Den populäraste serien i sporttidningen Buster på 1970-talet var svenska serien Åshöjdens BK, baserad på Max Lundgrens böcker med samma namn och tecknad av Reijo Stävenborg. Böckerna blev även TV-serie. Den tecknade serien publicerades i Buster 1975–1992, i 124 kapitel om totalt 1526 sidor.

Nu har Mikael Tegebjer, som tidigare gett ut serier via Jemi förlag, Egmont och Ekholm & Tegebjer, kört en Kickstarter-kampanj för att kunna ge ut serien som inbundna böcker. Kickstartern för den första boken (av fyra) gick i mål den 14 maj, och totalt lyckades 465 backare få in 170 001 kr.

Första boken ska lämnas till tryck i dagarna och beräknas levereras i månadsskiftet juni/juli om allt går som planerat. Boken levereras med hårda pärmar, läsband, bonusmaterial och affisch. Volym 2 lär redan vara under arbete.

Externa länkar: