Generic filters
Exact matches only

Fakta

Future #4 Future #4
Av: Tommi Musturi
Omfång: 26 sidor
Format: A5
Språk: Engelska
Utgivningsland: Finland
Klassifikation: Avantgarde
Kontakt: www.tommimusturi.com

Future #4

Fanzin

Tommi Musturi är en av Finlands mest framstående serieskapare och seriekulturaktörer – något som glädjande nog inte gör honom för “fin” att figurera även i fanzinsammanhang. I Sverige är han känd främst genom de grafiska romanerna med karaktären Samuel, med minst sagt egensinnigt och färgsprakande anslag. Formspråket och den subtila humorn går i viss mån att känna igen i Future, men Musturi är en konstnär med enorm bredd, vilket sannerligen kommer till sin rätta här. Vid första anblicken hade man kunnat tro att Future är en antologi med en rad olika tecknare, för det handlar närmast om en orgie i experimentlusta och stilbyten. Allt med snillrik, väl avvägd lekfullhet i nivå med Joakim Pirinen. Inspirerande och innovativt? Utan tvekan. Något för dig som gillar lättbegripliga serier? Knappast.

© Tommi Musturi