Generic filters
Exact matches only

Fakta

Gods Watching: Delmar’s Storyline, part 1–3 Gods Watching: Delmar’s Storyline, part 1–3
Av: Lotta Sörensen
Omfång: 28+36+34 sidor
Format: Digitalt
Språk: Engelska
Utgivningsland: Sverige
Klassifikation: Fantasy
Kontakt: www.tapas.io/series/Elementshifters-Delmars-storyline

Gods Watching: Delmar’s Storyline, part 1–3

Webbserier

Gods Watching verkar ha blivit till då Lotta Sörensen ville utforska hur de kunde kombinera sina teckningar i 2D cartoony stil med bakgrunder skapade i 3D med spelmotorn Unity som de sen målat över i PhotoShop. Ett intressant sätt att gå tillväga!

Både karaktärerna, som i de flesta fall är vargar, och miljöerna är vältecknade och vackra att se på. Men då bakgrunderna är väldigt realistiska och karaktärerna som lever i den världen är tecknade i en mer cartoony stil känns det ofta som att de inte matchar varandra riktigt. Karaktärerna känns som att de står ut för mycket från miljön och vise versa. Serien hade varit mer harmonisk, rent visuellt, om antingen bakgrunderna varit lite enklare eller om karaktärerna varit lite mer realistiskt tecknade så att de kunde möta varandra på mitten.

Berättelsen är intressant, men det är först i del tre, då man äntligen får läsa bakgrundshistorien om vad element shiters är och varför de gör som de gör, som man börjar förstå karaktärerna bättre och vilja veta mer om dem.

Seriens bilder är som sagt fina att se på. Dock är texten stelt skriven, har inget riktigt flow och skriver läsaren för mycket på näsan. Mycket av serien hade varit bättre och mer spännande om texten plockats bort helt. Särskilt huvudkaraktärens inre monolog som ofta känns som att den bara fortsätter och fortsätter.

För den tålmodige så blir det här nog en bra story tillslut!

© Lotta Sörensen