Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Copyright Bulls & Kenneth Larsen
  • Nyheter
Under Musikhjälpen i P3 som pågår just nu anordnas en auktion där du kan bli en seriefigur i Bästis av Kenneth Larsen. Vinnaren får även en signerad seriestripp.

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Årets tema är ”Ingen människa ska lämnas utan vård”. Bulls Press anordnar i samband med detta en auktion på Tradera där vinnaren blir en seriefigur i populära dagspresserien Bästis av Kenneth Larsen. Vinnaren får även en signerad seriestripp. Gå in och buda på Tradera-auktionen fram till den 23 december.

Även privatpersoner säljer serier där alla intäkter går till Musikhjälpen. Schenker bjuder på frakten. Kategorin för Böcker och tidningar hittar du här.