Generic filters
Exact matches only

Fakta

Fåglar Fåglar
Av: Magda Lundberg
Omfång: 24 sidor
Format: 18 x 21 cm
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
Klassifikation: Roligt
Kontakt: Ingen uppgift

Fåglar

Fanzin

© Magda Lundberg

Det handlar om fåglar i Magda Lundbergs enrutingar. Passivt aggressiva små tuppkycklingar som nöts mot varandra och mot en hjärtlös omvärld. Lundberg är en icke-tecknare i Freja Erixåns anda, och både upplägget och tonen känns igen från Galagos skämtsidor.

De syrliga skämten är dock snäppet roligare än vanligt, alltså roliga på riktigt och inte bara sådär ”jag förstår rent intellektuellt vad som är meningen att jag ska skratta åt”-roliga.

Magda Lundberg lämnade inga kontaktuppgifter, så jag vet inte hur den som vill skaffa det här ’zinet ska göra. Men det är nog inget att oroa sig för. Jag skulle inte bli särskilt förvånad om Magda Lundberg har hunnit bli publicerad i Galago både en och två gånger när ni läser det här.

Ursprungligen publicerad i Bild & Bubbla nr 227 (2/2021). Texten återges med skribentens tillåtelse.