Generic filters
Exact matches only

Fakta

Magnetic Field Magnetic Field
Av: Elise Esposito
Omfång: 16 sidor
Format: A4
Språk: Engelska
Utgivningsland: Sverige
Klassifikation: Realism
Kontakt: eliseesposito.com

Magnetic Field

Fanzin

Det är lätt att förföras av Elise Espositos poetiska och livsbejakande serienoveller. Den förmodat självbiografiska Magnetic Field är inget undantag – och förförelsen blir inte direkt svagare av det faktum att berättelsen osar sensualitet, livslust och erotik i smakfullaste laget.

Även hantverksmässigt är det här en serie som sticker ut från mängden, tack vare bildernas behagliga flöde och vilsamma texturrikedom, samt den lekfullt layoutade texten. Själva storyn har tillräckligt med nerv för att fungera i det korta formatet, även om den lika gärna hade kunnat vara en inledning på en betydligt längre berättelse.

Många poetiskt inriktade fanzin snubblar på känslan av att skaparen försökt framstå som mer konstnärlig eller egensinnig än hen egentligen är. Elise Esposito är dock äkta vara – in i minsta skafferingsstreck.

Ursprungligen publicerad i Bild & Bubbla nr 226 (1/2021). Texten återges med skribentens tillåtelse.