Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
© DC Comics/Netflix
  • Nyheter
Netflix har släppt en första titt på TV-serien The Sandman, som tros vara en trogen adaption av Gaimans tecknade serieepos med samma namn.

I slutet av september kom första förhandstitten, eller trailern om man så vill, på Netflix nya TV-serie baserad på Neil Gaimans moderna klassiker The Sandman. En filmatisering av The Sandman har varit på tal i flera år, men till slut landade projektet hos Netflix, som sett till att låta Gaiman vara med på ett hörn. TV-serien förmodas följa handlingen i den tecknade serien, åtminstone om man ska tro förhandstitten där Sandman fångas av en engelsk mystiker som egentligen varit ute efter att fånga Döden.

Sedan tidigare finns även en kort titt bakom kulisserna där Gaiman får komma till tals. Fler trailers lär följa under hösten. Inget premiärdatum har ännu utannonserats.

Copyright DC Comics