Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
© Patrik Norrman
  • Nyheter
Kickstarter-kampanjen för Bacon & Egg: Fukt, frukt & frihet slutar nu på söndag, den 3 oktober.

Efter en framgångsrik Kickstarter-kampanj med Konrad och Kungen tidigare i år har Patrik Norrman fått blodad tand. Senaste crowdfunding-kampanjen är för utgivningen av Bacon & Egg: Fukt, frukt & frihet, från början tänkt som ett lyxigare fanzin som nu växt till ett seriealbum i hårdpärm med serien i både färg och svartvitt samt en nytecknad prolog. För den som vill stötta och få ett eget exemplar får man skynda sig, kampanjen pågår bara fram till söndagen den 3 oktober. Kampanjen hittar du här.

Patrik Norrman har även antytt att det kan bli fler kampanjer framöver och fansen hoppas nu på James Hund och den kompletta utgåvan av Bacon & Egg.