Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
© Marvel
  • Nyheter
I höst kommer en ny miniserie med figurer från Spider-Verse, Marvel Comics satsning på spindelmänniskor från parallella universum. Nu med dinosaurier, nästa logiska(?) utveckling.

Spider-Rex är den senaste varianten av Spider-Man. Bild: Leinil Francis Yu. © Marvel

Knappt har DC släppt en serie med Justice League of America som dinosaurier förrän Marvel kontrar med Spider-Man som T-rex. I augusti kommer Edge of Spider-Verse, en miniserie i fem delar som slår mynt av tanken på ett multiversum av alternativa spindelmänniskor såsom Spider-Gwen, Spider-Man India, Spider-Man Noir, Araña och nu Spider-Rex.

Dan Slott skriver ramberättelsen, men miniserien delas därefter upp mellan olika kreativa team.

Spider-Verse var från början en längre storyline och crossover som löpte genom Marvel-tidningarna 2015–15 under just Slotts överinseende. 2018 användes premissen till en Oscars-belönad animerad långfilm, Spider-Man: Into the Spider-Verse.