Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter
Nyfikenheten har länge varit stor kring samlingsvolymen Fantomen – Mörkrets hjärta som kommer i augusti. Bild & Bubbla kan nu presentera omslaget till boken, och vi tror att vi är först på bollen här.

Mörkrets hjärta var en följetong som löpte i Fantomen 1994–96 och som totalt blev närmare 400 sidor serier (beroende på vilka avsnitt man inkluderar). Manuset skrevs av den nyligen bortgångne Claes Reimerthi och hela berättelsen tecknades av Joan Boix.

Det har varit sparsmakat med information om boken hittills, inte ens internetbokhandlarna har ett slutligt sidantal eller omslag. Den enda tillgängliga infon hittills är en säljande text och släppdatum 1 augusti 2022. Men nu, tack vare Story House Egmont och Ingemar Bengtssons insatser för att samla info om höstutgivningen, kan vi nu presentera omslaget av Luca Erbetta i all sin prakt.

© King Features Syndicate Inc./distr. Bulls/ Egmont