Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
© Charlie Christensen
  • Nyheter
I dagarna släpps det trettonde albumet med Arne Anka, nu på Charlie Christensens eget förlag, som givetvis heter Zeke's.

© Charlie Christensen

Arne Anka är en kultfigur som slog igenom med buller och bång på 1980-talet och som haft en trogen läsarkrets sedan dess (även om tecknaren Charlie Christensen gjorde ett längre uppehåll med serien cirka 1998–2006). Denna bitska satirserie har hyllats på bred front och förärats Seriefrämjandets Urhundenpris inte mindre än tre gånger.

Fem år efter senaste albumet kommer nu det trettonde i ordningen, Alla dessa krig talar om oss själva, på Christistensens eget förlag, Zeke’s. Eller, för att vara petnoga, Zeke’s Editorial SL med säte i Pamplona, Spanien. Albumet kan endast köpas via förlagets egen webbplats, www.arneanka.org.