Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter
Seriefrämjandet har sedan 15 augusti en ny verksamhetsledare. Caroline Lund har en gedigen bakgrund inom kultursammanhang och har tidigare varit projektledare för festivalen Seriernas värld.

Verksamhetsledaren är tänkt leda arbetet på kansliet och den löpande verksamheten, en post som senast innehades av Jamil Mani. Under en övergångsperiod har Jakob Hallin vikarierat. Men från och med 15 augusti har Caroline Lund – med bakgrund hos Konstfrämjandet Skåne, Centrum för Urbankonst och Riksförbundet Sveriges Konstföreningar – varit anställd som ny verksamhetsledare. Hos Seriefrämjandet har hon tidigare varit projektledare för festivalen Seriernas värld.

En längre intervju med Caroline Lund och hur hon skulle vilja utveckla föreningen kommer i decembernumret av Bild & Bubbla.