Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
© Warner Bros
  • Nyheter
Har du sett senaste trailern för The Flash? Dags för comeback för en skådis som alla trodde hade hängt upp trikåerna för länge sedan ...

I samband med Super Bowl släpptes som vanligt en uppsjö trailrar för kommande filmer. Bland dessa återfanns The Flash med den rödgula löparhjälten från DC Comics i centrum. Men frågan är om inte huvudpersonen hamnar lite i skymundan för inte mindre än två Batman – i filmen medverkar två versioner av Batman spelade av veteranerna Michael Keaton och Ben Affleck. Keaton spelade Batman i två filmer av Tim Burton 1989 och 1992 medan Affleck spelade figuren i Superman v. Batman: Dawn of Justice och Justice League 2017.

Premissen för filmen bygger löst på serieberättelsen Flashpoint, som går ut på att Flash reser tillbaka i tiden för att stoppa mordet på sin egen mamma, men råkar skriva om hela världshistorien. När den onde general Zod och hans kryptonska armé landar på jorden söker Flash hjälp från en pensionerad Batman och den fångna Supergirl. Det har spekulerats en hel del i om denna film kommer att utgöra en språngbräda för en ”reboot” av DC Comics hela filmuniversum då DC valt att inte gå vidare med den vision som en gång skapades av Zack Snyder och som fick ny luft under vingarna häromåret.

Det var länge oklart om filmen faktiskt skulle släppas eller inte, då huvudrollsinnehavaren Ezra Miller lider av psykisk ohälsa och så sent som sommaren 2022 hamnade i klammeri med rättvisan. Givetvis en publicistisk mardröm för DC Comics, men Miller har sedan dess sökt vård och nätdreven har redan hastat vidare mot nya mål.

Filmen beräknas få USA-premiär den 16 juni 2023.