Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
© Dark Horse Comics
  • Nyheter
I höst ger skådespelerskan Whoopie Goldberg ut sin första serieroman hos Dark Horse. The Change handlar om en kvinna som oväntat får superkrafter i samband med klimakteriet.

© Dark Horse Comics

Whoopie Goldberg debuterade i den prisade långfilmen Purpurfärgen 1985 och har sedan dess varit verksam som skådis, komiker och programledare i produktioner som En värsting till syster, Jumpin’ Jack Flash, Star Trek: The Next Generation och The View. Som pensionär debuterar hon under hösten som serieförfattare med The Change, en serieroman som hon skriver i samarbete med Jaime Paglia.

För bilderna står Sunkanmi Akinboye, en nigeriansk serietecknare som redan arbetar med YouNeek-titlarna för Dark Horse. (YouNeek är en seriestudio och ett universum med afrikanska superhjältar.)

The Change handlar om Isabel Frost, en medelålders afroamerikansk kvinna som hamnar i klimakteriet och då får superkrafter. Serieromanen ges ut i hårdpärm och beräknas utkomma i slutet av november 2023.