Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
© Lionsgate
  • Nyheter
Snart är det premiär för en ny version av kultfilmen The Crow, baserad på serien av James O'Barr. Och i huvudrollen ser vi svenske Bill Skarsgård.

Serien The Crow skapades av James O’Barr 1989 som ett utlopp för hans eget hämndbegär efter att O’Barrs fästmö dödats av ett rattfyllo. The Crow har sedan dess blivit en popkulturellt fenomen med tre filmatiseringar, en TV-serie och flera serietidningar. Mest känd är kanske filmversionen från 1994, tyvärr på grund av att huvudrollsinnehavaren Brandon Lee dog under inspelningen, men även på grund av filmens musikvideoestetik.

Nu är det alltså dags för en ny filmatisering i form av en ny version av första filmen, nu med Bill Skarsgård i huvudrollen som Eric Draven. När Eric och hans fästmö Shelly mördas återvänder Eric från graven för att hämnas, sminkad som en mordisk harlekin.

Den nya trailern hittar du här nedanför.