Generic filters
Exact matches only
  • Artiklar
  • Artiklar
Det har varit semestertider på crowdfunding-fronten, men vi vill ändå sprida ordet om två projekt som förvisso redan är finansierade, men som ändå behöver lite kärlek.

Herman Hedning – nyemission 2024!

© Jonas Darnell

Initiativtagare: Jonas Darnell
Sökt belopp: 66 666 kr
Status: Finansierad
Deadline: 24 augusti 2024

Jonas Darnell har en och annan lyckad Kickstarter-kampanj under bältet nu. I somras var det dags igen, den här gången för att ge serietidningen Herman Hedning en vitamininjektion. Darnells förlag förlorade halva sitt lager i en brand 2022 och sedan dess har det varit tufft ekonomiskt. Denna kampanj säljer ”medborgaraktier” som ger stora rabatter i Herman Hednings webbshop. Totalt fick man in över 200 000 kr, men det går fortfarande att gå in i efterhand och stötta.

Klicka här för att gå direkt till kampanjen.

Prelude to Dune: The Ultimate Graphic Novel Library

© BOOM! Studios & Herbert Properties

Initiativtagare: BOOM! Studios
Sökt belopp: 50 000 USD
Status: Finansierad
Deadline: 26 september 2024

BOOM! Studios har i samarbete med Frank Herberts son Brian Herbert gett ut en rad serieversioner av de prequels till Dune som sonen skrivit utifrån faderns anteckningar. Nu samlas de för första gången i bokform. Dune: House Atreides, Dune: House Harkonnen, Dune: House Corrino och Dune: Tales from Arakeen säljs var för sig eller som set (med eller utan box).

Klicka här för att gå direkt till kampanjen.

Obs! I crowdfundingvärlden finns det tyvärr inga garantier för att projekt verkligen blir av och B&B-redaktionen tar inget som helst ansvar för detta. Alla pledges är en affär mellan dig och respektive initiativtagare/finansieringsplattform.