Generic filters
Exact matches only

Personuppgiftspolicy

Information om hur Seriefrämjandet hanterar personuppgifter

Den europeiska dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR) gäller från och med den 25 maj 2018 och ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL). Seriefrämjandet har i samband med den nya förordningen förtydligat hur vi hanterar dina personuppgifter.

Seriefrämjandet behandlar personuppgifter i form av namn, adress, kontaktuppgifter, födelsedatum, kön, befattning och organisation för dig som är medlem, prenumerant, kund, donator eller yrkesaktiv.

Personuppgifterna lagras i syfte att till exempel hantera medlemskap, prenumerationer, beställningar eller donationer, sammanställa statistik och informera om evenemang och andra aktiviteter.

Vi lämnar inte vidare dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Vi delar med oss av uppgifter till tredje part för hantering av prenumerationer, order, uppdragsförmedling och liknande. Lagringstiden sker enligt bokföringslagen.

Du kan kontakta oss om du vill se vilka personuppgifter vi har om dig eller om du vill justera eller radera dina uppgifter.

För frågor om dina personuppgifter, kontakta oss via:

personuppgifter@serieframjandet.se

Den här policyn har senast uppdaterats 2018-05-25.