Generic filters
Exact matches only

Rosette är medlem av Magdalanorden, en religiös organisation som bekämpar demoner och onda andar. Rosette är exorcist och hon kämpar oförskräckt mot demonerna beväpnad med kulor och patroner som innehåller allt från vigvatten till den sista smörjelsen.

Hon är ganska hetsig och impulsiv, så ibland skapar hon nästan lika många problem som hon löser. Men ingen är modigare än Rosette som kämpar in i det sista för att hjälpa oskyldiga och svaga.

Rosettes viktigaste mål är dock att hitta sin försvunna bror Joshua. Därför har hon ingått en speciell pakt med sin partner och bästa vän Chrono. Chrono är demon, men bara Rosette kan få fram hans rätta väsen och kolossala krafter. Det gör hon med hjälp av det ur hon har hängande i en kedja runt halsen. Men när Rosette ger Chrono hans krafter, mister hon i gengäld något av sin egen livskraft. När de svävar i allvarlig livsfara kan Chronos demoniska krafter rädda dem båda, men det förkortar Rosettes liv så vänskapen mellan dem blir alltmer dyrbar …

Om volym 2:

Fader Remington lockas i en fälla när han letar efter nyheter om Rosettes försvunna bror Joshua, men han får i alla fall bevis för att Joshua lever. Så Rosette besöker barnhemmet där hon växte upp och minnena gör sig påminda: Vad var det egentligen som hände den fruktansvärda dagen när demonen Aion dök upp och Joshua försvann? Och varför ingick demonen Chrono en pakt med Rosette?

Azmaria vill bli exorcist som Rosette, så syster Kate släpper in henne i träningsarenan. Men något går fel och Azmaria möter en alldeles för stark motståndare, så Rosette måste rädda henne. Men den pistolsvingande nunnan ställs inför ett problem som inga vapen kan lösa

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.