Generic filters
Exact matches only

Rosette är medlem av Magdalanorden, en religiös organisation som bekämpar demoner och onda andar. Rosette är exorcist och hon kämpar oförskräckt mot demonerna beväpnad med kulor och patroner som innehåller allt från vigvatten till den sista smörjelsen.

Hon är ganska hetsig och impulsiv, så ibland skapar hon nästan lika många problem som hon löser. Men ingen är modigare än Rosette som kämpar in i det sista för att hjälpa oskyldiga och svaga.

Rosettes viktigaste mål är dock att hitta sin försvunna bror Joshua. Därför har hon ingått en speciell pakt med sin partner och bästa vän Chrono. Chrono är demon, men bara Rosette kan få fram hans rätta väsen och kolossala krafter. Det gör hon med hjälp av det ur hon har hängande i en kedja runt halsen. Men när Rosette ger Chrono hans krafter, mister hon i gengäld något av sin egen livskraft. När de svävar i allvarlig livsfara kan Chronos demoniska krafter rädda dem båda, men det förkortar Rosettes liv så vänskapen mellan dem blir alltmer dyrbar …

Om del 4:

Rosette, Chrono, Azmaria och prisjägaren Satella reser tvärs över USA för att hitta Rosettes försvunna bror Joshua. Men på grund av en strid på tåget mot Aions hantlangare Rizelle är de tvungna att göra uppehåll i Chicago. Och det dröjer inte länge förrän de attackeras av en flock rasande demoner som jagar syndaren Chrono. Ja, syndare är vad de kallar honom. Vad det nu betyder. Har Chrono begått något fel?

Rosette har starka band till Chrono, han är hennes partner och bästa vän. Men egentligen vet hon nästan ingenting om hans förflutna. Och om Pandemonium och demonvärlden vet hon absolut ingenting. Men hon kommer att få veta

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.