Generic filters
Exact matches only

Det är krig mellan gudar och demoner. Den unge pojken Raenef blir till sin stora förvåning utpekad som arvtagare till den gamle demonherren. Något tyder på att det är han som ska återupprätta harmonin mellan gudar och demoner.

Den vackre och fruktade demonen Eclipse ska vara Raenefs läromästare och inviga honom i en demonherres plikter. Men det är inte så lätt, för Raenef är bättre på att vara snäll än skräckinjagande ? han är den mest älskvärde demonherre som världen hittills har skådat!

Eclipse får en utmaning, men det är svårt att vara arg på Raenef i längden. Vilket är tur, för otaliga problem och faror väntar dem ? många är ute efter den nye demonherren …

Demon Diary är en fantasy-serie med en stor portion humor.

Om band 7:

Som demonherre under utbildning har Raenef fått uppleva många intressanta och spännande saker. Han har slagits mot fiender, träffat nya vänner och utvecklat starka band till sin läromästare Eclipse. Trots sin oroliga natur har Raenef lyckats lära sig en hel del och dessutom mognat avsevärt … Men plötsligt är allt han lärt sig som bortblåst!

I denna del, den sista i serien, är Raenef tillbaka på gatan med stora minnesluckor, en tom plånbok och en gnagande tomhet i hjärtat. Är det här verkligen det slutgiltiga ödet för världens mest älskvärda demonherre?

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.