Generic filters
Exact matches only

Gravitation handlar om den charmerande och olycksalige Shuichi, som styrs mycket mer av sina känslor än av förnuftet. Hans liv är inte lätt (mest på grund av honom själv), men Shuichi är fast besluten att lyckas med sitt band, som faktiskt bara består av honom själv och hans alltid lika glada vän, Hiro.

Shuichis kaotiska liv blir ännu mer komplicerat då han möter den mystiska författaren Eiri Yuki, som kanske, eller kanske inte, vill ha något att göra med Shuichi. Men Shuichi har inte för avsikt att ge upp Eiri, och snart dras de båda männen till varandra lika obönhörligt som om det vore gravitationens lagar som styrde dem.

Som om det inte skulle räcka, har Shuichi också problem med skolan och kampen för musiken, vilket gör hans berg-och-dal-bane-färd mellan eufori och förtvivlan fullkomligt oförutsägbar.

Om del 10:

Shuichi är tillbaka i Japan igen. Men det skapar stora problem att både Reiji som är förälskad i Shuichi, och lillebrodern (eller är det lillasystern) till den man som Eiri Yuki dödade som 16-åring, har följt med honom tillbaka. Det är lätt att förutse att Eiri inte är förtjust i att de följde med Shuichi hem, men det är mer överraskande att det också får stora konsekvenser för både K och Sakano.

Eiri vill bara ha sex, medan Shuichi vill mycket mer med deras förhållande. Så han tänker ut en vanvettig plan som ska få Eiri till att säga att han älskar honom. Men kan Shuichi genomföra planen mitt i arbetet med bandet Bad Luck och kommer planen överhuvudtaget att lyckas?

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.