Generic filters
Exact matches only

Gravitation handlar om den charmerande och olycksalige Shuichi, som styrs mycket mer av sina känslor än av förnuftet. Hans liv är inte lätt (mest på grund av honom själv), men Shuichi är fast besluten att lyckas med sitt band, som faktiskt bara består av honom själv och hans alltid lika glada vän, Hiro.

Shuichis kaotiska liv blir ännu mer komplicerat då han möter den mystiska författaren Eiri Yuki, som kanske, eller kanske inte, vill ha något att göra med Shuichi. Men Shuichi har inte för avsikt att ge upp Eiri, och snart dras de båda männen till varandra lika obönhörligt som om det vore gravitationens lagar som styrde dem.

Som om det inte skulle räcka, har Shuichi också problem med skolan och kampen för musiken, vilket gör hans berg-och-dal-bane-färd mellan eufori och förtvivlan fullkomligt oförutsägbar.

Gravitation är en shonen-ai manga som handlar om drömmar, hopp, vänskap och kärlek. Serien är ett drama fyllt med humor och absurda situationer.

Om volym 8:

Shuichi är strålande lycklig. Förhållandet med Eiri har aldrig varit bättre. De har varit på Disneyland i Tokyo tillsammans och Eiri har äntligen berättat för Shuichi om de dystra hemligheterna från hans förflutna. Också Shuichis band Bad Luck har framgång och deras musik säljer och säljer. Men i en handvändning är det hela förstört, för Shuichi får ett ultimatum från skivbolagschefen: Antingen slutar han att träffa Eiri eller så är det slut med karriären i Bad Luck. Shuichi står inför sitt livs svåraste val, men vad ligger bakom detta utpressningsförsök? Vilket slags förhållande har Toma Seguchi egentligen till Eiri?

Sakerna blir ännu mer komplicerade för den känslostarka Shuichi, då en äkta Hollywoodstjärna dyker upp och erbjuder honom en framtid i USA

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.