Generic filters
Exact matches only

Gravitation handlar om den charmerande och olycksalige Shuichi, som styrs mycket mer av sina känslor än av förnuftet. Hans liv är inte lätt (mest på grund av honom själv), men Shuichi är fast besluten att lyckas med sitt band, som faktiskt bara består av honom själv och hans alltid lika glada vän, Hiro.

Shuichis kaotiska liv blir ännu mer komplicerat då han möter den mystiska författaren Eiri Yuki, som kanske, eller kanske inte, vill ha något att göra med Shuichi. Men Shuichi har inte för avsikt att ge upp Eiri, och snart dras de båda männen till varandra lika obönhörligt som om det vore gravitationens lagar som styrde dem.

Som om det inte skulle räcka, har Shuichi också problem med skolan och kampen för musiken, vilket gör hans berg-och-dal-bane-färd mellan eufori och förtvivlan fullkomligt oförutsägbar.

Gravitation är en shonen-ai manga som handlar om drömmar, hopp, vänskap och kärlek. Serien är ett drama fyllt med humor och absurda situationer.

Om volym 9:

Förgiftat vatten, majonnäs i skorna och hemliga mikrofoner i strumporna Shuichis USA-karriär är fylld av problem från första stund! Chefen för hans nya skivbolag är en helt hämningslös 18-årig tjej, som inte lämnar Shuichi i fred i en sekund. Då expokjvännen Eiri plötsligt dyker upp blir allt kaos. Men för en gångs skull reagerar inte Shuichi som Eiri förväntar sig och det slutar med att Eiri blir konfronterad med sitt förflutna. Shuichi blir i sin tur konfronterad med en pandamaskin! Storstaden New York har aldrig varit utsatt för något liknande. Hur ska det gå?

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.