Generic filters
Exact matches only

På en plats i England finns Hellsing: En hemlig organisation som försvarar landet mot vampyrer, zombier och nazister som planerar att skapa en armé av odödliga varelser!

Organisationen har gått i arv i flera generationer och leds idag av den unga Integra Hellsing. Hennes närmsta medarbetare är den gamle butlern Walter med speciella talanger och den före detta polisflickan Seras Victoria. Hellsings bästa agent är vampyren Alucard som har arbetat för organisationen i över hundra år. Beväpnad med en jättepistol och en laddning specialgjorda silverkulor skickas Alucard iväg när de riktigt otrevliga och blodiga jobben ska utföras. Och han älskar det!

Men till och med Alucard måste försvara sig när han möter den knivkastande Fader Anderson från en rivaliserande organisation ?

Om volym 2:

Organisationen Hellsing upplever sin värsta kris när högkvarteret blir angripet av de mystiska bröderna Luke och Jan Valentine och deras armé av vampyrer och guhl.

Men det behövs mer än ett gäng blodtörstiga odöda för att bekämpa Hellsing, för det är inte utan anledning som butlern Walter även kallas ?Dödsängeln Walter?. Dessutom har Walter precis utvecklat ett par kraftfulla vapen till polisflickan Seras Victoria.

Och när det ser som mörkast ut finns alltid Hellsings agent Alucard, den mest dödsbringande av alla vampyrer ?

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.