Generic filters
Exact matches only

KARE first love handlar om den 16-årige Karin Karino, som är en ganska blyg och lugn tjej, som under ytan faktiskt både är intressant och ser bra ut. Hon har valt att gå på en flickskola för att slippa vara i närheten av killar, men den coola Kiriya får ändå upp ögonen för henne. Karin tror inte på att han inte fejkar för att skämma ut henne, och hennes väninna Yuka är rätt snabb på att hålla med henne. Karins tillvaro blir mer och mer komplicerad efter hand som hon lär känna Yuka, Kiriya och inte minst sig själv. Vad händer när besvärliga väninnor, en potentiell pojkvän och föräldrar, ställer så höga krav?

Om volym 5:

Karins far är mycket emot Karins och Kiriyas förhållande men trots detta tar Kiriya sig upp på Karins rum på julafton. Karin ber honom att stanna hos henne och de två tillbringar natten tillsammans. Karin slits mellan sin familj och Kiriya. Familjen Karino samlas till en fotosession och plötsligt står Kiriya och Karins far ansikte mot ansikte det visar sig att Kiriya arbetar hos fotografen. Men kommer mötet att göra det hela värre eller bättre?

Karins och Kiriyas förhållande blir verkligen satt på prov! Då Kiriya tar med Karin på en resa när han ska jobba som assistent för fotografen Shinji Takagi blir det självklart oväder och de tvingas hyra ett rum på Hotell Make Love ! Och när situationen nästan inte kan bli mer ansträngd visar det sig att Shinji Takagi visar mer intresse för Karin än vad Kiriya tycker om

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.