Sök...
Generic filters
Exact matches only

Kyo Aizawa blir jätteglad när hon får börja på Seishu-gymnasiet, där de både har fina skoluniformer och ett topprankat basketlag. Men det blir inte riktigt som hon har tänkt sig. För att förverkliga sina egna drömmar genom Kyo, har hennes pappa skrivit in henne som pojke!

Till en början fungerar det rätt så bra. Kyo delar rum med sin lagkamrat Chiharu, som hon till en början tycker är rätt så dryg. Men efterhand så förändras hennes känslor, och hon blir hopplöst förälskad. Och han tror ju att hon är kille…

Som en riktigt härlig såpa, fast i mangaform! Lätt att känna igen sig i romantik i skolan, och roligt tillskruvat eftersom Kyo måste vara utklädd till kille.

Shizuru Seino började att teckna manga när hon gick i skolan och så småningom publicerades ”Suki Suki Daisuki”, ”Suki Suki Darling”, ”Usotsuki na Kanoko” och ”Power!!”.

Shizuru har mottagit flera priser och hyllningar från sina fans för sin fina teckningsstil och för hur väl hon illustrerar Kyo i ”Power!!” både som tjej och när Kyo är utklädd till kille.

Power!! är totalt 10 volymer.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.