Generic filters
Exact matches only

Pusselbitar är den fjärde delen i den så kallade Johannasviten. Serieskaparna Li Österberg och Patrik Rochling fortsätter sitt mycket ambitiösa episka bygge. När andra serieskapare tittar så nära på sig själva att de kan inte se sin omvärld blickar Lis och Patriks berättelser utåt för att att se djupare in i oss.

Denna bok handlar mest om systrarna Johanna och Helena, berättelsen tar oss vidare i minnets labyrinter, och livspusslet fortsätter att läggas. Om besvikelser, förhoppningar, misslyckanden och drömmar. Om människorna runt omkring oss, och det liv vi lever och det liv vi vill leva.

Johanna har startat en thebutik i det gamla vänsterbokhandelns lokaler, och har problem att få det att gå ihop, om hennes mamma som hjälper henne, men kanske är det mammas dröm hon förverkligar, och inte sin egen? Och Helena och Johannas pappa som lämnade familjen och som nu är död, som aldrig fanns där, men när de rotar i hans gamla saker hittar de bilder som han tagit av barnen långt efter att han flyttade ifrån dem. Pusselbitar av liv.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.