Generic filters
Exact matches only

Året var 1994. Saffo var 18 år.
En förvirrande tid på många sätt, men en sak var säker: hon var hetero. Nog var hon det, allt. Visst ryckte hon till varje gång hon hörde ordet ”lesbisk” och visst hade hon läst boken ”Stekta gröna tomater” bara för att någon hade nämnt att filmen hade lesbiska undertoner och visst gick k.d. langs album ”Ingenue” på repeat i cd-spelaren, men det hade inget med hennes sexualitet att göra. Nixan pixan. Killar, det var hennes grej. Och det var därför hon skickat in en annons till en tidning för att få brevvänner…

Saffo är en roman i serieform om Saffos utveckling från förnekelse till lycka. Första delen heter Tonårsångest, andra delen Tonårskärlek.
Det är en tragikomisk berättelse med mycket värme och humor. En serieroman om relationer, kärlek, tonårsgrubblerier och vita lögner. Det är skildringen av vad väldigt många homo- och bisexuella gått igenom: förträngning, förnekelse, fixering, insikt, eufori, vardag den så kallade komma ut-processen. Sarah Westermark har fångat detta på ett charmigt och träffsäkert sätt.

Sarah Westermark har drivit webbsajten saffo.se i många år. Saffo är hennes debut.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.