Generic filters
Exact matches only

Simpsons Möter Futurama är en sanslös historia med många plötsliga vändningar. Till att börja med är det val även i Springfield och Borgmästare Quimby utmanas av Simpsons katt; Snöboll och då borde utgången vara given, eller?? När sedan karaktärerna från Futurama (som utspelar sig i det 32:a århundradet) kraschar in i Simpsons värld och framtid och nutid möts är krisen och kaoset ett faktum eller ska vi säga att det blir kollisioner av kolossalformat kanske! Storyn är i vart fall så ambitiös, överväldigande och så medryckande att det inte är konstigt att det behövs 208 fullmatade sidor för att reda ut alltihop! Simpsons Möter Futurama är ett seriealbum på 208 fullmatade sidor och den kommer i en tjock härlig box. I boxen ligger det inbundna seriealbumet och som om detta inte var nog medföljer också en bonus i form av ett nytryck av serietidningen Simpsons nr 1 på 32 sidor så totalt blir det 240 härliga sidor. Seriealbumet innehåller förutom serierna även massor av extramaterial om hur serierna kommit till med grundteckningar och ett tecknargalleri med flera olika teckningar på Simpsons av affischkaraktär, mycket fint och omsorgsfullt gjorda av Alex Ross, Sergio Aragonés, Goof Darrow, Kyle Baker, Peter Kuper och Bernie Wrightson, bland andra. Aldrig tidigare har vare sig Simpsons eller Futurama getts ut som seriealbum i Sverige. Simpsons och Futurama fakta. Matt Groening är skapare och producent av Simpsons och Emmy-nominerade tv-serien Futurama.

*Simpsons är den tecknade TV-serie som visats längst på s.k. Prime time (bästa sändningstid) i amerikansk TV-historia

*Simpsons ses varje vecka av nästan 50 miljoner tittare över hela världen

*Simpsons har fått 24 Emmy priser och 1 Peabody Award, bland många andra utmärkelser

*Futuramas lojala fans har efter enträgna försök lyckats få tillbaka tv-serien efter nedläggningen 2003 och nya avsnitt av Futurama sänds nu på Comedy Central från hösten 2010

Ca-pris är 250 kr – 300 kr och Simpsons Möter Futurama kommer att finnas hos Seriebutiker och välsorterade Bokhandlare. Samlare och fans uppmanas vara ute i god tid för att säkra ett exemplar. Beräknad utgivning är den 25 oktober.