Sök...
Generic filters
Exact matches only

Svarta bubblor är en grafisk roman som utspelar sig efter det att lamporna släckts. Vi får följa med och se vad folk grubblar över och babblar om i nattens mörker. Vissa har precis haft sex, andra grälar och någon har blivit bestulen på sin sin säng.

Lars Arrhenius är konstnär bosatt i Stockholm som har visat sina konstverk, filmer och utsmyckningar världen över. Han är representerad på bland annat Moderna Museet, Nationalmuseum, Stedelijk Museum, Stuttgart Kunstmuseum och Victoria and Albert Museum i London. Han skriver också musik och gör barnprogrammet Showtajm till SVT tillsammans med Daniel Westlund.

Svarta bubblor här är hans första seriealbum.

”Eftersom rutorna mestadels är svartmålade utspelar sig historien på natten, där den sömnlöses tankar blandas med älskog och nyvakna barns frågvishet. Det börjar med pratbubblor som ser ut som spermier och slutar med det välbekanta Elis Erikson- citatet Håll tjeften. Arrhenius fyndighet ger en tragikomisk pendang till Hildings tomhet. Tillsammans ger de en bild av människan som ensa m och lite lustig om än inte hopplös.”

-Håkan Nilsson, SVD

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.