Generic filters
Exact matches only

Vampyrkungen Duzell svor på sin dödsbädd att han hundra år senare skulle komma tillbaka och hämnas på sin mördare; den store kung Phelios.

Men Duzell återföds som en söt liten kattunge och Phelios barnbarns barn, den 15-åriga prinsessan Ishtar, tar hand om honom. Prinsessan har ingen familj och därför tyr hon sig extra mycket till Duzell. Trots att prinsessan kommer på vem Duzell egentligen är beslutar hon sig för att hjälpa honom att hitta kung Phelios inkarnation.

Tillsammans inleder de en hemlig och farlig jakt medan Darres, prinsessans snygge livvakt, får fullt upp. Prinsessan går nämligen sina egna vägar ? och det händer många underliga saker i hennes närhet …

Om volym 7:

På slottet i Ci Xeneth pågår flera strider: Ishtars livvakt Darres kämpar mot vampyrgreven Sharlen, som vet mycket mer om magi än livvakten. Ishtar och Duzell är i fängelsekällaren där härskaren Jened och Illsaide tänker göra slut på dem. Men plötsligt kommer sanningen om Jened fram och kärlek förvandlas till livshotande hat. Mitt i allt står den vackra prinessan Falan och kan bara se på när allt går över styr. Men så fattar hon ett ödesdigert beslut?

Kan Falan rädda mannen hon älskar? Får Jeneds galenskap någonsin något slut? Och varför har Yujin ljugit för alla?

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.