:
avatar
Farbror Dons liv

Hanna Stromberg - Farbror Dons Liv vinjett

En intervju i serieform med en av världens mest kända Disney-tecknare, av Fredrik och Hanna Strömberg.

Hanna Stromberg - Farbror Dons Liv1Hanna Stromberg - Farbror Dons Liv2Hanna Stromberg - Farbror Dons Liv3Hanna Stromberg - Farbror Dons Liv4Hanna Stromberg - Farbror Dons Liv5Hanna Stromberg - Farbror Dons Liv6

avatar

About Fredrik Strömberg

Fredrik Strömberg är författare, journalist, pedagog och curator. Han är ordförande i Seriefrämjandet, en av redaktörerna för tidskriften Bild & Bubbla och lärare på Serieskolan i Malmö. Han är författare till böcker som Black Images in the Comcis, The Comics Go to Hell, Comic Art Propaganda och Swedish Comics History.
This entry was posted in Förstasidan, Intervjuer, Senaste and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera