:
avatar
Blake och Mortimer är tillbaka – nyheter från Cobolt våren 2018

Idag släppte Cobolt förlag sin nya katalog för 2018 via plattformen ISSU. Bland nyheterna under våren återfinns nya album i serierna Franka, Orbital, Blueberry och MAD, men även några överraskningar. Blake & Mortimer är tillbaka på svenska efter närmare 30 års bortavaro!

Historien Affären Francis Blake från 1996 är signerat Van Hamme och Benoit, som tog över Blake & Mortimer efter att skaparen Edgar P. Jacobs gått bort.

Vidare ger man även rymdserien Jakolassens rustning av Larcenet.

Läs hela katalogen på ISSU här.

 

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera