Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Omslaget till Legion of Monsters: Werewolf by Night nr 1. Bild: Greg Land. Copyright Marvel Comics. Hämtad från Grand Comics Database.
  • Nyheter

1975 parade Marvel ihop några av sina övernaturliga seriefigurer – Man-Thing, Morbius, Ghost Rider och Werewolf by Night – i en löst sammanhållen grupp som man kallade Legion of Monsters. Under 2007 nylanserar Marvel alla dessa figurer (undantaget Ghost Rider) i några engångspublikationer, där fler obskyra monster får vara med i egna korta biserier.

Först ut i februari är Legion of Monsters: Werewolf by Night av Mike Carey och Greg Land, med biserien ”Monster of Frankenstein” av Skottie Young. Därefter följer Legion of Monsters: Man-Thing av John Huston och Klaus Janson, med biserien ”Zombie” av Ted McKeever. Innehållet i Morbius-specialen är i skrivande stund okänt.