Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter

Skräckfilmstidningen Fangoria meddelade sommaren 2006 att man startar det egna serieförlaget Fangoria Comics. (Sedan tidigare har man även egen TV-kanal och satellitradiokanal.)

Först tidigt 2007 kunde chefredaktören Scott Licina presentera detaljerna. Mest uppseendeväckande är att förlaget lyckats köpa den klassiska figuren Vampirella från Harris Comics. (Vampirella skapades av Forrest J. Ackerman för Warren 1969 och köptes 1983 upp av Harris.)

Fler titlar från förlaget blir Bump av Mark Kidwell och en prolog till Robert Kurtzmans kommande skräckfilm ”The Rage”. Gamle hårdrockaren Dee Snider sägs också ha en serie på väg ut. Serietidningarna kommer inledningsvis att skickas med som bilaga till modertidningen Fangoria. Mer info på webbplatsen, www.fangoriacomics.com.