Generic filters
Exact matches only

Fakta

Remixad romantik Remixad romantik
Av: Författare: Johan Wanloo
Tecknare: Johan Wanloo
Omfång: 48 sidor i svartvitt
Format: 20,5 x 14,5 cm, mjuka pärmar
Utgivare: Seriefrämjandet
Utgivningsår: 2007
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
ISBN: 9789185161348
Betyg:

Remixad romantik

Böcker

Johan Wanloo har arbetat länge i seriebranschen och producerar inte sällan i hög takt, ofta för dags- och vecko- och månadstidningar. Tack vare hans popularitet finns det mesta av detta samlat i olika samlingsvolymer. Här är dock en bok som samlar ett antal serier som inte varit tillgängliga sedan de publicerades i tre tidningar med extremt liten upplaga i slutet av 90-talet. Serierna är inspirerad av kiosklitteratur för kvinnor och handlar om hjältinnan Angschölick, som i typiskt Wanloo-stuk är en obönhörlig och samtidigt underhållande satir över hjältinnorna i romantikserier. Den vackra Angschölick förälskar sig i Keith-Martin, Bårås obestridde korvkiosks- och videobutikskung, hamnar i klorna på den pepparkaksdegsdrogande stryparsekten, blir ledare för en hel ö med zombies, och ja … ni fattar. Utflippat, galet och inte så lite roligt.

Webbredaktionens anmärkning: Det finns två olika recensioner av detta verk.