Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter
DC Comics lägger ner etiketten WildStorm, som grundades 1992 som en av hörnstenarna i Image Comics. 1999 sålde Lee förlaget till DC, och det har länge hållits separerat från DC:s övriga serieutgivning. Bland de titlar som kommit ut under åren finns WildC.A.T.S., Gen 13, Stormwatch, The Authority, Planetary, Astro City samt Alan Moores ABC-titlar, bland dem League of Extra-Ordinary Gentlemen och Tom Strong.

Alla WildStorm-titlar läggs ner tills vidare, för att senare återuppstå under DC Comics banér när tiden är mogen. Några titlar kommer eventuellt att hamna hos vuxenetiketten Vertigo.

Nedläggningen är en del i den omorganisation som blivit resultatet av DC:s omvandling till DC Entertainment, där man fått kravet på sig att bättre exploatera sina resurser som en del av mediejätten Warner Bros. På östkusten kommer man fortsatt publicera serier, medan man på västkusten (där WildStorm huserat) koncentrerar sig på multimedia, film och spel.