Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter
I samband med tidningen Fantomens 60-årsjubileum presenterar den ideella föreningen Scandinavian Chapter en ny bok om Fantomen och kända svenskars förhållande till serien. ”Fantomen – från lila vålnad till blågul hjälte” släpps på Bokmässan i Göteborg under helgen.

Bland de som bidragit med texter återfinns kända personligheter som bland andra Fredrik Reinfeldt, Carl Johan De Geer, Ernst Billgren, Lasse Åberg, Jan Scherman, Jonas Gardell, serietecknare, författare och redaktionsarbetare. Det finns också konstnärbilder på temat Fantomen.

”Från lila vålnad till blågul hjälte” har producerats helt ideellt av Fantomenfantasterna i The Scandinavian Chapter of the Lee Falk Memorial Bengali Explorers Club. Den ges ut via GML Förlag.

Boken lanseras på Bokmässan i Göteborg 24–26/9 2010 i monter A01:29. Efter mässan finns den att köpa i GML:s webbshop (www.gml.se) och i välsorterade bokaffärer.