Generic filters
Exact matches only

Fakta

Bouncer del 3: Ormarnas rättvisa Bouncer del 3: Ormarnas rättvisa
Av: Författare: Alexandro Jodorowsky
Tecknare: Francois Boucq
Översättare: Stefan Carlsson
Omfång: 60 sidor i färg
Format: Häftad
Utgivare: Albumförlaget
Utgivningsår: 2010
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
ISBN: 9789197857925
Betyg:
Bouncer del 4: Bödelns hämnd Bouncer del 4: Bödelns hämnd
Av: Författare: Alexandro Jodorowsky
Tecknare: Francois Boucq
Översättare: Stefan Carlsson
Omfång: 56 sidor
Format: Häftad
Utgivare: Albumförlaget
Utgivningsår: 2011
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
ISBN: 9789186783013
Betyg:

Bouncer del 3–4

Böcker

Del 3 och 4 av västernserien ”Bouncer” strävar på i gamla hjulspår. Brutal och osentimental realism med rätt osympatiska karaktärer. Klyschorna staplas på varandra med den goda horan, den svarte mannen som mördas av de vita, den mystiske indianen och den onde ranchägaren som försöker driva bort de hederliga nybyggarna. Hämnd är den drivande motivationen för många av karaktärerna och deras handlingar.

Serien har sina kvaliteter i just realismen och de ofta storslagna miljöskildringarna som många europeiska västerntecknare är så duktiga på. Men det räcker inte för att göra det engagerande. För mig blir det tråkigt och endimensionellt. Jag läser nog hellre ”Buddy Longway”, kan inte Albumförlaget ge ut den i nyutgåva istället?